Sprawozdanie z konferencji Studenci UAM w czasie pandemii podsumowującej projekt badawczy „Studenci z niepełnosprawnościami w Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu w czasie pandemii koronawirusa COVID-19: trudności – wsparcie – rozwiązania” Poznań, 8 czerwca 2021 roku - Cytlak, Izabela; Jarmużek, Joanna (Studia Edukacyjne, 2021)
Sprawozdanie z konferencji Studenci UAM w czasie pandemii podsumowującej projekt badawczy „Studenci z niepełnosprawnościami w Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu w czasie pandemii koronawirusa COVID-19: trudności – wsparcie – rozwiązania” Poznań, 8 czerwca 2021 roku.