Sprawozdanie z IV Laboratorium Kobiet Zespołu „Gdy Nauka jest Kobietą”, Sala Lubrańskiego Collegium Maius UAM w Poznaniu, 25 listopada 2021 roku - Głowacka-Sobiech, Edyta (Studia Edukacyjne, 2021)
Sprawozdanie z IV Laboratorium Kobiet Zespołu „Gdy Nauka jest Kobietą”, Sala Lubrańskiego Collegium Maius UAM w Poznaniu, 25 listopada 2021 roku (Edyta Głowacka-Sobiech)