Sprawozdanie z VI konferencji naukowo-szkoleniowej i XV Konferencji Wielkopolskiej Sieci Szkół Promujących Zdrowie „O różnych drogach doskonalenia zdrowia w różnych środowiskach życia i rozwoju człowieka”, konferencja online 26 listopada 2021 roku - Gulczyńska, Anna; Kasperek-Golimowska, Ewa (Studia Edukacyjne, 2021)
Sprawozdanie z VI konferencji naukowo-szkoleniowej i XV Konferencji Wielkopolskiej Sieci Szkół Promujących Zdrowie „O różnych drogach doskonalenia zdrowia w różnych środowiskach życia i rozwoju człowieka”, konferencja online 26 listopada 2021 roku (Anna Gulczyńska, Ewa Kasperek-Golimowska)