Sprawozdanie z III edycji wydarzenia International Summer School: Scientific excellence – origins, research, results Poznań, 28.06 - 02.07.2022 roku - Matkowski, Sylwester; Garbacik, Żaneta (Studia Edukacyjne, 2022)
Sprawozdanie z III edycji wydarzenia International Summer School: Scientific excellence – origins, research, results Poznań, 28.06 - 02.07.2022 roku