Sprawozdanie z I Międzynarodowego Spotkania Projektowego „Innowacje pedagogiczne w edukacji polonijnej. Wspieranie kompetencji nauczycieli w środowisku dwu i wielojęzycznym” (Polish PIE) Poznań, 11-12.02.2023 roku - Kasprzak, Michalina (Studia Edukacyjne, 2023)
Sprawozdanie z I Międzynarodowego Spotkania Projektowego „Innowacje pedagogiczne w edukacji polonijnej. Wspieranie kompetencji nauczycieli w środowisku dwu i wielojęzycznym” (Polish PIE) Poznań, 11-12.02.2023 roku