Sprawozdanie z I Konferencji Naukowo-Metodycznej „Dziecko w zaczarowanym kręgu książki. Czytajmy Dzieciom!” Poznań, 29.05.2023 roku - Cywińska, Małgorzata (Studia Edukacyjne, 2023)
Sprawozdanie z I Konferencji Naukowo-Metodycznej „Dziecko w zaczarowanym kręgu książki. Czytajmy Dzieciom!” Poznań, 29.05.2023 roku.