Zbigniew Bujkiewicz, (2023). Siostra diakonisa Anna Borchers i jej seminarium w Zielonej Górze (1905-1938) na tle ewangelickiego ruchu przedszkolnego - Kabacińska-Łuczak, Katarzyna (Studia Edukacyjne, 2023)
Zbigniew Bujkiewicz, (2023). Siostra diakonisa Anna Borchers i jej seminarium w Zielonej Górze (1905-1938) na tle ewangelickiego ruchu przedszkolnego, (Rozprawy Społeczno-Ekonomiczne Łużyckiej Szkoły Wyższej, t. 6). Żary – Poznań: Wydawnictwo Rys, ss.120