Angelika Cieślikowska-Ryczko, (2023). Dorosłe dzieci więźniów. Analiza doświadczeń biograficznych. Łódź: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, ss. 286 - Barczykowska, Agnieszka (Studia Edukacyjne, 2023)
Recenzja książki: Angelika Cieślikowska-Ryczko, (2023). Dorosłe dzieci więźniów. Analiza doświadczeń biograficznych. Łódź: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, ss. 286