Alicja Kargulowa, (2023). Poradnictwo od nowa. Emergencja i relacja rezonansu społecznego w dyskursie poradoznawczym. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe, PWN, ss. 329 - Teusz, Grażyna (Studia Edukacyjne, 2023)
Recenzja: Alicja Kargulowa, (2023). Poradnictwo od nowa. Emergencja i relacja rezonansu społecznego w dyskursie poradoznawczym. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe, PWN, ss. 329