Sprawozdanie z seminarium naukowego im. Profesora Wiesława Jamrożka „Warsztat badawczy historyka wychowania” Obrzycko, 21-22 czerwca 2023 roku - Wojewoda, Anna (Studia Edukacyjne, 2023)
Sprawozdanie z seminarium naukowego im. Profesora Wiesława Jamrożka „Warsztat badawczy historyka wychowania” Obrzycko, 21-22 czerwca 2023 roku