Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Edukacja – Natura – Technologia: innowacje pedagogiczne w kształtowaniu kompetencji współczesnego nauczyciela”: oraz III Międzynarodowego Spotkania Szkoleniowego projektu Polish PIE (Pedagogical Innovation in Education) Poznań, 10-13 listopada 2023 roku - Barecka, Karina; Borkowska, Anna; Kasprzak, Michalina (Studia Edukacyjne, 2023)
Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Edukacja – Natura – Technologia: innowacje pedagogiczne w kształtowaniu kompetencji współczesnego nauczyciela” oraz III Międzynarodowego Spotkania Szkoleniowego projektu Polish PIE (Pedagogical Innovation in Education) Poznań, 10-13 listopada 2023 roku