Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej: „Pedagogical Innovation in Education: Bridging Nature & Technology in Teaching Process” Poznań, 28 października 2024 roku - Racka, Marianna; Kasprzak, Michalina (Studia Edukacyjne, 2024)
Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej: „Pedagogical Innovation in Education: Bridging Nature & Technology in Teaching Process” Poznań, 28 października 2024 roku