Sprawozdanie z warsztatów terenowych „Przybliżenia: Łemkowszczyzna na styku kultur” - Ksenicz, Igor (Studia Europaea Gnesnensia, 2019)
Sprawozdanie z warsztatów terenowych „Przybliżenia: Łemkowszczyzna na styku kultur”