Helleńska literatura i sztuka — dwie różne historie? - Kostuch, Lucyna (Studia Europaea Gnesnensia, 2012)
Recenzja książki: Robin Osborne, The History Written on the Classical Greek Body, Cambridge University Press, Cambridge 201