Wszyscy jesteśmy cyborgami - Frydryczak, Beata (Studia Europaea Gnesnensia, 2010)
REC. KSIĄŻKI Grażyna Gajewska, Arcy-nie-ludzkie. Przez science fiction do antropologii cyborgów, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2010, ss. 317)