Z latrynami w tle, rec. książki: Andrzej Wypustek, Imperium szamba, ścieku i wychodka. Przyczynek do historii życia codziennego w starożytności - Mrozewicz, Leszek (Studia Europaea Gnesnensia, 2020)
Z latrynami w tle, rec. książki: Andrzej Wypustek, Imperium szamba, ścieku i wychodka. Przyczynek do historii życia codziennego w starożytności