Niechciana genealogia, rec. książki: Wojciech Paszyński, Wandalia. Najstarsza wizja pradziejów Polski - Ciesielski, Mariusz (Studia Europaea Gnesnensia, 2020)
Wojciech Paszyński, Wandalia. Najstarsza wizja pradziejów Polski