Z genealogii nacjonalizmów w Hiszpanii, rec. książki: Magda Melnyk, Dlaczego Hiszpania trzeszczy? - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2020)
Z genealogii nacjonalizmów w Hiszpanii, rec. książki: Magda Melnyk, Dlaczego Hiszpania trzeszczy?