O metaforyzowaniu piłki nożnej, rec. książki: Paweł Mościcki, Lekcje futbolu - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2020)
O metaforyzowaniu piłki nożnej, rec. książki: Paweł Mościcki, Lekcje futbolu