Złożoność piłkarskiej taktyki, rec. książki: Michael Cox, Gegenpressing i tiki-taka. Jak rodził się nowoczesny europejski futbol - Najtkowski, Bartłomiej (Studia Europaea Gnesnensia, 2020)
Złożoność piłkarskiej taktyki, rec. książki:, Michael Cox, Gegenpressing i tiki-taka. Jak rodził się nowoczesny europejski futbol