O mariażu piłki nożnej i polityki, rec. książki: Zbigniew Rokita, Królowie strzelców. Piłka w cieniu imperium - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2020)
O mariażu piłki nożnej i polityki, rec. książki: Zbigniew Rokita, Królowie strzelców. Piłka w cieniu imperium