Problemy starożytnej administracji, czyli w jaki sposób rzymscy urzędnicy troszczyli się o swoją stolicę; rec. książki: Renata Kamińska, W trosce o Miasto. , Cura Urbis” w Rzymie okresu republiki i pryncypatu - Spychała, Dariusz (Studia Europaea Gnesnensia, 2018)
Problemy starożytnej administracji, czyli w jaki sposób rzymscy urzędnicy troszczyli się o swoją stolicę; rec. książki: Renata Kamińska, W trosce o Miasto. , Cura Urbis” w Rzymie okresu republiki i pryncypatu