BÓG JEST CZY BÓG BYŁ? ODPOWIEDŹ NA ZARZUTY WOBEC KSIĄŻKI „O BOGU, KTÓRY BYŁ” - Ciesielski , Mieszko (Studia Europaea Gnesnensia, 2017)
Bóg jest czy Bóg był? Odpowiedź na zarzuty wobec książki „O Bogu, który był”