Integracja przez prawo; rec. książki: Troesmis I. Die Forschungen von 2010-2014, red. Cristina-Georgeta Alexandrescu, Christian Gugl, Barbara Kainrath - Mrozewicz, Leszek (Studia Europaea Gnesnensia, 2018)
Integracja przez prawo; rec. książki: Troesmis I. Die Forschungen von 2010-2014, red. Cristina-Georgeta Alexandrescu, Christian Gugl, Barbara Kainrath