Zatrute dziedzictwo Bartomeu czy wygodne alibi? - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2022)
Marta Ramon Gorina, El llegat enverinat de Bartomeu. Com ensorrar el millor club del món, Angle Editorial, Barcelona 2022, ss. 176.