Sprawozdanie z seminarium naukowego "Paradyplomacja. Stan i perspektywy polskich badań - Ksenicz, Igor (Studia Europaea Gnesnensia, 2022)
Sprawozdanie z seminarium naukowego "Paradyplomacja. Stan i perspektywy polskich badań|