Niezwykła siła wizerunku. Kilka uwag na marginesie książki Artura Kamczyckiego; rec. książki: Artur Kamczycki, Syjonizm i sztuka. Ikonografia Teodora Herzla - Grzywacz, Małgorzata (Studia Europaea Gnesnensia, 2015)
.