Kinder, Kuche und Kirsche?; rec. książki: Patrycja Kanafocka, Polki w zaborze pruskim 1793-1918. Dwie przestrzenie edukacyjne: publiczna i prywatna - Knast, Patrycja Kinga (Studia Europaea Gnesnensia, 2016)
.