Inna historia FC Barcelony. Refleksje wokół książki Rogera Vintona - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2024)
Recenzja: Roger Vinton, La telaraña azulgrana. La historia del poder en el FC Barcelona, trad. Lara A. Serodio, Editorial Península, Barcelona 2024, ss. 382