Mariona Caldentey: piłkarka, profesjonalistka, mistrzyni - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2024)
Recenzja: Mariona Caldentey. Como hemos cambiado la historia, współpraca Laia Coll, prolog Andrés Iniesta, Lectio Ediciones, Barcelona 2024, ss. 187