Els llaços grocs jako symbol walki o kontrolę przestrzeni publicznej w Katalonii (2017-2018) - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2025)
Els llaços grocs jako symbol walki o kontrolę przestrzeni publicznej w Katalonii (2017-2018), rec. książki: Mariona Lladanosa, Joana Soto, El color de la discòrdia. Els llacos groçs i el conflicte simbòlic per l’espai públic