FC Barcelona Femení: projekt, który musiał odnieść sukces - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2025)
FC Barcelona Femení: projekt, który musiał odnieść sukces, recenzja książki: Maria Tikas, No nos diga que es imposible. El equipo que lo ha cambiado todo