O złej twarzy piłki nożnej - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2025)
O złej twarzy piłki nożnej, rec. książki: Toni Padilla, Maldito fútbol. Una [cápsula] sobre el juego, la pasión y la violencia