Trudna stabilizacja… - Mrozewicz, Leszek (Studia Europaea Gnesnensia, 2019)
rec. książki: Krzysztof Królczyk, Rzymskie prowincje nad Renem i Dunajem w okresie flawijskim (69 – 96 po Chr.) – res militares et externae