O Celtach... - Ciesielski, Mariusz (Studia Europaea Gnesnensia, 2014)
Recenzja książki: Kalisia–Keltoi. Materiały z  I  Kaliskiej Sesji Starożytniczej, Kalisz 12 czerwca 2012 r., pod red. L. Tomczaka i D. Waszaka, Wydawnictwo Napoleon V, Kalisz–Oświęcim 2013, 98 s., z ilustracjami i mapami