Rywalizacja św. Piotra z św. Jakubem według Wojciecha Gajewskiego - Spychała, Dariusz (Studia Europaea Gnesnensia, 2011)
REC. KSIĄŻKI Wojciech Gajewski, Charyzmat, urząd, hierarchia, Wydawnictwo WAM,Kraków 2010, 273 s