Mieszkańcy naddunajskich prowincji Cesarstwa Rzymskiego. Sprawozdanie z konferencji: 5th International Conference on Roman Danubian Provinces – Romans and Natives in the Danubian Provinces (1st C. BC-6th C. AD) - Kaczmarek, Zofia (Studia Europaea Gnesnensia, 2020)
Mieszkańcy naddunajskich prowincji Cesarstwa Rzymskiego. Sprawozdanie z konferencji: 5th International Conference on Roman Danubian Provinces – Romans and Natives in the Danubian Provinces (1st C. BC-6th C. AD)