Piłka nożna jako narzędzie wyjaśniania świata, rec. książki: Anita Werner, Michał Kołodziejczyk, Mecz to pretekst. Futbol, wojna, polityka - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2020)
Piłka nożna jako narzędzie wyjaśniania świata, rec. książki: Anita Werner, Michał Kołodziejczyk, Mecz to pretekst. Futbol, wojna, polityka