O Polaku opisującym Włochy po francusku. Dzieło Bernarda Potok- kiego wznowione po 195 latach, rec. książki: Bernard Potocki, Voyage dans une partie de l’Italie - Kubacki, Grzegorz (Studia Europaea Gnesnensia, 2021)
O Polaku opisującym Włochy po francusku. Dzieło Bernarda Potockiego wznowione po 195 latach, rec. książki: Bernard Potocki, Voyage dans une partie de l’Italie