Rzecz o mediach i filozofii; rec. książki: Jan Paweł Hudzik, Wykłady z filozofii mediów. Podstawy nauk o komunikowaniu - Knast, Patrycja Kinga (Studia Europaea Gnesnensia, 2018)
Rzecz o mediach i filozofii; rec. książki: Jan Paweł Hudzik, Wykłady z filozofii mediów. Podstawy nauk o komunikowaniu