ŻYCIE (Z) WWW.GRONO.NET. PIOTR CICHOCKI, SIEĆ PRZYJACIÓŁ. SERWIS SPOŁECZNOŚCIOWY OCZAMI ETNOGRAFA, WYDAWNICTWO UNIWERSYTETU WARSZAWSKIEGO, WARSZAWA 2012, SS. 209 - Knast, Patrycja Kinga (Studia Europaea Gnesnensia, 2017)
Życie (z) www.grono.net, rec. książki: Piotr Cichocki, Sieć przyjaciół. Serwis społecznościowy oczami etnografa.