Saudyjskie spojrzenie na indyjskie możliwości jako droga do przyszłości - Pietrasik, Kamil (Studia Europaea Gnesnensia, 2023)
Recenzja: P.R. Kumaraswamy, Md. Muddassir Quamar, India’s Saudi Policy. Bridge to the Future, Wydawnictwo Palgrave Macmillan, Singapore 2019, ss. 327.