Johan Cruyff: między katalońskim mitem a rzeczywistością - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2024)
Recenzja: Ramon M. Piqué, El contracte. Cruyff, Carabén, Catalunya, Columna Edición, Barcelona 2024, ss. 264