W hali sportowej Instytutu Kultury Europejskiej UAM w Gnieźnie powstał mural dedykowany Ewie Pajor autorstwa Diego Ojedy - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2024)
W hali sportowej Instytutu Kultury Europejskiej UAM w Gnieźnie powstał mural dedykowany Ewie Pajor autorstwa Diego Ojedy/ Mural to Ewa Pajor Created by Diego Ojeda in the Sports Hall of the AMU Institute of European Culture in Gniezno