Sprawozdanie z III Liberariów Gnieźnieńskich „Podmiotowość kobiet w kulturze europejskiej. Historyczne konteksty i nowe perspektywy” - Ziebarth, Agnieszka (Studia Europaea Gnesnensia, 2024)
Sprawozdanie z III Liberariów Gnieźnieńskich „Podmiotowość kobiet w kulturze europejskiej. Historyczne konteksty i nowe perspektywy”