Dziedzictwo ubogich rycerzy Chrystusa - Żurek, Jarosław (Studia Europaea Gnesnensia, 2025)
Dziedzictwo ubogich rycerzy Chrystusa, rec. książki: Tomasz Sajko, Kamil Wasilkiewicz (red.), Templariusze Historia i Dziedzictwo