Anniversary of the Royal Coronation in Gniezno Cathedral - Muraszko, Michał (Studia Europaea Gnesnensia, 2025)
Book for 1000th. Anniversary of the Royal Coronation in Gniezno Cathedral, rec. książki: Gniezno 1025 – kolebka królestwa: z okazji 1000-lecia koronacji królewskiej w katedrze gnieźnieńskiej