Profesor Barbara Kotowa - wykształcenie, stopnie i tytuły (25), stanowiska pracy i najważniejsze funkcje (26), publikacje (27), promotorka prac magisterskich (33), recenzentka prac magisterskich (34), promotorka rozpraw doktorskich (38), recenzentka rozpraw doktorskich (39), recenzentka w postępowaniach habilitacyjnych (41), recenzentka w postępowaniach o nadanie tytułu profesora (42) - Sensus Historiae (Sensus Historiae, 2023)
Profesor Barbara Kotowa — wykształcenie, stopnie i tytuły (25), stanowiska pracy i najważniejsze funkcje (26), publikacje (27), promotorka prac magisterskich (33), recenzentka prac magisterskich (34), promotorka rozpraw doktorskich (38), recenzentka rozpraw doktorskich (39), recenzentka w postępowaniach habilitacyjnych (41), recenzentka w postępowaniach o nadanie tytułu profesora (42)