Poczet polskich przedsiębiorców [Polish entrepreneurs’ cluster] (2018). Wydawnictwo Magam, Biblioteka Warsaw Enterprise Institute, Warszawa, pp. 192 - Pacanowska, Regina (Studia Historiae Oeconomicae, 2019)
Poczet polskich przedsiębiorców [Polish entrepreneurs’ cluster] (2018). Wydawnictwo Magam, Biblioteka Warsaw Enterprise Institute, Warszawa, pp. 192