Tożsamość a wizerunek i reputacja przedsiębiorstwa na przykładzie koncernu Monsanto - Wąsikiewicz-Firlej, Emilia (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Tożsamość a wizerunek i reputacja przedsiębiorstwa na przykładzie koncernu Monsanto